12.11.2021

Петя Аврамова: Изправени сме пред избора в каква България искаме да живеем

„В края на третата предизборна кампания за тази година, в условията на здравна криза, антирекорди по брой починали хора, галопиращи цени на стоките от първа необходимост, непосилни за бизнеса цени на електроенергия и природен газ, всички ние трябва да направим своя избор. В каква България искаме да живеем?“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Враца Петя Аврамова на закриването на кампанията на коалицията.

„Всички видяха откъде произтича разделението в обществото ни – от опитите всичко направено и постигнато от ГЕРБ да бъде отречено. Върнаха се похвати и прийоми отпреди 32 години, които мислехме, че вече са забравени – репресии над хора заради политически убеждения, сплашване, манипулации“, допълни Петя Аврамова. По думите й на 14 ноември трябва да изберем дали да вървим по пътя на развитието и демокрацията, или да се върнем десетки години назад.

„Българските граждани, бизнесът, българските общини имат нужда от стабилност и предвидимост, имат нужда от работещо и компетентно правителство, което да чува техните проблеми. В ГЕРБ сме доказали, че можем да се справим с кризи. Можем да се справим и сега“, категорична беше тя. Стабилно правителство може да бъде излъчено само от работещ парламент и с президент, който да бъде обединител на нацията.

В деня на св. Мина, покровителят на християнското семейство, ГЕРБ-СДС закри символично кампанията си с молебен за здраве в църквата „Св. Мина“ в ж.к. „Дъбника“. Молебенът беше отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий. След службата присъстващите кандидати за народни представители, членове и симпатизанти на партиите в коалицията засадиха 32 туи в алеята пред църквата. В събитието се включиха кандидатите за народни представители Мирослав Аспарухов, д-р Владимир Христов, Мартин Харизанов, Владимир Миленков и Галин Снежанов, общинският ръководител на ГЕРБ-Враца Калин Каменов, областният председател на СДС Ирина Иванова.

< Назад