14.11.2021

Петя Аврамова: Гласувах за правителство, което да изведе България от кризите

Гласувах за стабилно и компетентно правителство, което може да изведе България от кризите, в които се намира, и да помогне на гражданите, бизнеса и общините в страната“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова. „Днес е денят, в който всички български граждани трябва чрез гласуване да изразят гнева си от подмяната на дневния ред на обществото ни в последните месеци“, категорична беше тя.

Тя коментира, че с внушения, манипулации и сплашване на симпатизанти на определена политическа партия, в последните месеци се прави опит да бъдат изместени на заден план истинските проблеми в страната. 

„Гласувах за развитието на Северозападна и Северна България и за правителство, което компетентно и разумно да ни върне по пътя на развитието и градежа. За правителство, което ще реализира всички важни проекти за региона.

Гласувах за президент, който да бъде действително обединител на нацията, който няма да чертае разделителни линии, а е готов да проведе диалог с всички политическите партии, защото зад всяка политическа сила стоят гласовете на български избиратели и тяхната воля трябва да бъде зачетена.

< Назад