24.10.2023

Пълни зали и емоционални срещи в малките населени места от община Шумен в подкрепа на ГЕРБ

ГЕРБ се явява на местните избори в община Шумен с кандидати за кметове в 20 села. Продължават срещите с жителите, като до момента кандидатът за кмет на Шумен проф. Георги Колев и кандидати за общински съветници посетиха Ивански, Мадара, Царев брод, Друмево, Панайот Волово, Белокопитово, Велино, Новосел, Вехтово и Средня.

Разговорите преминават изключително емоционално като хората споделят и радостите, и болките си. Работеща здравна служба, видеонаблюдение, облагородени места за отдих и детски площадки, обновени читалища, ограничители на скоростта в селата, поддържане на гробищните паркове, по-добро улично осветление, редовен междуселищен транспорт, рехабилитация на пътищата и най-вече чести срещи с кмета и общинските съветници, искат всички.

Благодарение на отборната работа свършеното в Панайот Волово е много, а чрез приемственост предстои да бъде направено още повече! Настоящият кмет Димитър Ботев подава ръка на Владимир Димитров, в чието лице жителите на селото виждат достоен последовател, който ще се вслушва в мъдростта и опита, за да реализира с енергия всичко, което ще подобри качеството на живот на хората.

Създаването на Обществен съвет към кметството във Велино е приоритет на кандидата на ГЕРБ Димитър Димитров. С ясна визия за развитие и подкрепа на местните са Иван Дерменджиев – кандидат за кмет на с. Ивански и Петър Иванов – кандидат за кмет на с. Новосел. В управленската програма на Ирена Иванова – кандидат за кмет на с. Царев брод приоритет е благоустройството и създаване на условия за младите хора да спортуват. Алекси Чолаков - кандидат за кмет на Белокопитово изтъкна направеното до момента в селото и че ще продължи да надгражда, а Назет Сали кандидат за с. Средня ще се заеме приоритетно с почистване и ремонт на тротоарите и местата за отдих. Да превърне родното си място в модерно, за да останат деца в Друмево, е основната цел на кандидата за кмет от ГЕРБ Мехмед Мехмед.

Подкрепа от жители на с. Мадара получи и кандидата за кмет Николета Николова. Пред сърбалото се множество в селото тя сподели: „Моята мотивация е синът ми, родена съм тук и искам да работя за това село, където живеят моите родители, моето семейство. Мадара заслужава облик на Глобален символ - като се започне още от главния път, по който минава международен трафик, облагородяването на парка и детската площадка, ремонт на читалището и най-важното - подмяна на водопроводната мрежа."

Зад кандидата за кмет на с. Вехтово Милен Асенов застава Тончо Попов, който е управлявал селото от 1999 до 2007 г. „По-трудна работа от кметската работа няма. Трънлива, тежка. Вярвам в Милен, познаваме се, добро момче, радвам се, че той е кандидат.", сподели той.

ГЕРБ - Шумен има ясна позиция и последователна политика за доброто на хората в Шумен и малките населени места от общината. Ефективно управление с участието на обществени съвети, прецизиране на Капиталовата програма, увеличаване на средствата за малките населени места, качествен контрол при изпълнение на проектите са сред приоритетите, които ще изпълнява в следващите  години ГЕРБ – Шумен на местно ниво. Няма друга партия, която да е отделила милиарди левове за инфраструктурни обекти, включително за община Шумен. Кандидатът за кмет на  Шумен проф. Георги Колев се ангажира да следва целенасочено линията на успех за всяко едно населено място - съвместната работа общински кмет- общински съветници - кметове на кметства.

Успех на кандидатите на ГЕРБ за кметове на малки населени места. На 29-ти октомври – бюлетината е с номер 7.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

< Назад