14.03.2017

Николина Ангелкова в Правец: Поемам ангажимент да съдействам селата в община Правец да имат водопровод и канализация

Поемам ангажимент да съдействам  селата в община Правец да имат водопровод и канализация. За нас е важен всеки един човек. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова по време на среща с жителите на Правец.

„Основен приоритет  на ГЕРБ е развита  икономика. Ние от ГЕРБ знаем как да направим така, че икономическият растеж да върви нагоре", заяви Ангелкова. Тя подчерта, че правителството на  Бойко Борисов е постигнало 3,6 процента ръст на икономиката. „Имаме спестени 14 милиарда лева в бюджета. Именно затова ние можем да си позволим прогресивно увеличаване на всяка една пенсия, не само на минималните, защото ние не правим разлика между хората. На нас всеки един човек  ни е мил, затова предлагаме плавно увеличение на всяка една пенсия", добави водачът на листата на ГЕРБ-София област. 

По думите на Николина Ангелкова друг акцент в програмата на ГЕРБ е приемането на законопроект за  премахването на административната тежест. „Общо 2 млрд. лв. на година губи държавата от тромавата администрация. Искаме да въведем нов закон, с който да спрем носенето на документи от едното гише до другото. Ако Общината иска документ, че човек няма задължения към НАП или документ за свидетелство за съдимост, трябва да си ги вземе, без да се налага да се реди по опашки", коментира Ангелкова.

Във връзка с борбата с  битовата престъпност министърът на туризма в правителството на Бойко Борисов заяви, че при следващ управленски мандат ГЕРБ предвижда да има полицай  във всяко населено място.

 

< Назад