24.10.2019

Николина Ангелкова се срещна с жителите на Етрополе и Правец

Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се срещна с жителите на Етрополе и Правец. Тя обсъди с тях перспективите за развитие на градовете и проектите, залегнали в програмите на кандидат-кметовете.

„Вярвам, че кандидатът на ГЕРБ за Правец Николай Яхов е правилният избор“, заяви Ангелкова. Тя уточни, че в неговата програма основен акцент е поставен върху снабдяването на малките населени места в общината с вода, изграждането на канализация и подмяна на водопроводите, изграждани през 50-те години на миналия век. Яхов ще работи и за подобряването на състоянието на пътищата в общината,  както и за достъпа до здравеопазване на хората в околните села.

Областният координатор разясни, че е важно да се работи целенасочено и да се подкрепят всички населени места в общината, за да се подобри обликът на целия регион и неговите възможности за развитие.

На срещата си с гражданите на Етрополе Николина Ангелкова даде своята подкрепа за кандидат за кмет Димитър Димитров, подкрепен от ГЕРБ. „Димитров е спечелил доверието на хората и съм сигурна, че ще продължи политиката за по - добър стандарт на жителите и по - модерна инфраструктура в общината“, каза Ангелкова. Тя поздрави кандидата за кмет с постигнатото през последните години и добави, че е важно работата да продължи, за да могат да се постигат конкретни и видими резултати.

В неговите приоритети са включени подмяна и доизграждане на градската канализационна мрежа и рехабилитация на част от улиците в Етрополе. Димитров предвижда и развитие на политиката на общината по отношение на еднократните помощи при раждане на дете, безплатните детски градини и осигуряване на стипендии за даровити деца. Кандидатът, подкрепен от  ГЕРБ ще насърчава и инвестициите в туризма, които да утвърдят общината като дeстинация за културен, ловен, лечебен и екотуризъм.

„За ГЕРБ винаги е било важно да се поставят реалистични цели, които да бъдат изпълнявани, а резултатите и ползите да са видими за всички“, категорична бе Ангелкова. Предизборните програми на двамата кандидати са в пълен синхрон с приоритетите на правителството, предлагаме конкретни проекти с ясен план за реализацията им, коментира областният координатор.

 

 

< Назад