30.09.2014

Николай Нанков, ГЕРБ-Ловеч: Вижте как се промени Априлци по времето на ГЕРБ и няма да е трудно да изберете номер 9 в бюлетината

В изборния ден нека всеки от вас се огледа и види какво се направи в Априлци с европейски средства, нека всеки от вас се огледа как се промени облика на града и кварталите му.  Това каза кандидатът за народен представител на ГЕРБ-Ловеч Николай Нанков на среща с граждани. „Нека всеки от вас се замисли дали това би било възможно без европейската солидарност, от която сега сме лишени и 2014 и 2015 година ще бъдат нулеви за страната ни, защото, както винаги при БСП европейските фондове са блокирани“, посочи Нанков.

„Няма да е трудно да вземем единствено вярното решение – да гласуваме с номер 9 за ПП ГЕРБ в бюлетината. За да продължим с проектите, да продължим да строим, да продължим да превръщаме цялата страна, област Ловеч и, разбира се, Априлци в мястото, което всички ние заслужаваме, и което и Бог ни е отредил – приказно красиво и уютно за жителите му“, призова Нанков. В края на срещата Николай Нанков връчи членските карти на новоприети членове на ГЕРБ.

< Назад