10.04.2016

Народният представител Иван Миховски поздрави жителите на Микре

Народният представител Иван Миховски бе на празника на угърчинското село Микре по покана на общинското ръководство. Той се празнува всяка година около Благовец.

С пролетно настроение, с много усмивки жителите на това китно село посрещаха гостите си. В залата на местното читалище "Кольо Семов - 1927 г." домакините представиха изпълненията на самодейците и приятелите си от фолклорна формация в Лесидрен.

Да бъдат заедно с хората бяха и зам.-кметът на община Угърчин Мария Динова и секретаря на общината Димитър Димитров, както и председателя на общинския съвет.

Миховски благодари за поканата да бъде сред тях традиционния им празник и пожела на жители и гости здраве и светли дни.

В мое лице имате верен съюзник за всяка добра идея и инициатива, имате верен поддръжник във всяка ваша добра кауза. Радвам се, че в разговорите си с вас усетих задоволството ви от новото общинско ръководство в лицето на кмета Станимир Петков и неговия заместник Мария Динова. Хубаво нещо са празниците, когато делниците са изпълнени с труд и разбирателство между хората, каза Миховски пред хората, дошли да празнуват заедно пролетта с добро настроение и очакване на добри дела.

< Назад