06.02.2024

Народните представители и областният координатор на ГЕРБ се срещнаха с актива в Бобошево

Структурите на ГЕРБ са стабилни и работещи. Не губим връзка с хората, затова продължават да ни гласуват доверие. Това заяви по време на среща с част от актива на ГЕРБ в Бобошево областният координатор на политическата сила Даниел Данчев. В срещата се включиха и народните представители Христо Терзийски и Радослава Чеканска. С местния активи те обсъдиха дейността на партията, направиха анализ на изборните резултати и начертаха насоки на работа за предстоящия евровот.

Общинският ръководител на ГЕРБ и съветник Асен Бошикьов обясни, че тримата съветници от партията в местния Общински съвет са насреща за градивен диалог и винаги ще подкрепят реализирането на полезните идеи в полза на хората.

Съветниците бяха категорични, че те няма да създават пречки и кризи в работата на Общинския съвет, а с опита и експертизата си ще помагат, за да се развива Бобошево, в което населено място дълги години не се случваше нищо, освен да обезлюдява и замира.

Народните представители Христо Терзийски и Радослава Чеканска заявиха, че познават добре проблемите на малкото населено място и болките на хората. “Насреща сме за съдействие и контакти, където е по силите ни”, казаха Чеканска и Терзийски.

< Назад