20.12.2017

Над 1000 лв. за малкия Александър Драков бяха събрани на кулинарна изложба в Приморско

1200 лева бяха събрани на благотворителна кулинарна изложба, организирана със съдействието на Жени ГЕРБ-Приморско, за малкия Александър Драков, който страда от рядко онкологично заболяване.

"Съдействаме за организацията на събитието вече трета година. Преди всяка изложба избираме заедно благотворителна кауза, която да подкрепим. През изминалите години дарихме събраните средства за старчески дом и в помощ на социално слаби семейства. Инициативата в помощ на малкия Александър е само началото и вярвам, че ще се включат и много други наши съграждани“, каза председателят на Жени ГЕРБ-Приморско Яна Жекова.

Празничното събитие събра дами както от Приморско, така и от близките населени места. Десетки кулинарни изкушения бяха изложени и разпродадени, а най-търсени сред тях бяха тортите и коледните сладки.

Най-впечатляващата торта във формата на къщичка с еленчета бе откупена от председателя на областната структура на ЖГЕРБ-Бургас Ева Михалева. Тя подари уникалното сладкарско творение на семейството на Александър.

Участниците в кулинарната изложба бяха поздравени от народния представител от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и общинския координатор на партията в Приморско Захарина Неделчева.

< Назад