27.12.2021

МГЕРБ дариха телевизор и храни на социално заведение в Пловдив

В навечерието на светлите Рождественски празници структурата на МГЕРБ в Пловдив-град проведе традиционната си благотворителна инициатива. Тази година младежите събраха средства и закупиха над 700 килограма хранителни продукти за нуждите на Комплекса за социални услуги „Олга Скобелева”. Те изненадаха приятно възпитаниците и колектива на дома с телевизора, който им подариха.

„Децата на България са бъдещето на България и ние всички трябва да полагаме грижи това бъдеще да е светло и изпълнено с усмивки”, сподели секретаря на организацията Ваня Тонева.

Членът на НИС на МГЕРБ Йосиф Танев от своя страна благодари на всички, които се включиха в каузата. „ Доброто се състои дори в малките жестове, както и в това да зарадваш някого, да направиш празника му по-светъл и топъл, да му подариш усещането, че не е сам. А в това всъщност се състои и магията на Коледа”, допълни той.

„Радваме се, че допринесахме за това децата да почувстват топлината на празниците”, каза координаторът на младежката структура в Пловдив Ангел Хаджийски.

< Назад