12.03.2021

Коалиция ГЕРБ-СДС представи кандидатите си за народни представители от област Разград в село Дряновец

 Срещата с кандидатите  на ГЕРБ – СДС се проведе в читалище „Напредък-1922“ в разградското село Дряновец. "С вълнение заставам пред вас, защото отново кандидатствам за вашето доверие, но и със самочувствието, че сме изпълнили всички ангажименти през мандата на 44-тото НС. Резултатите са дело на екип от хора, които през годините са доказвали с много работа, че поставените задачи и ангажименти могат да се изпълняват на 100%", каза Десислава Атанасова. Тя коментира, че през последните 4 години правителството е инвестирало над 100 млн. лв. в Лудогорието, като още в самото начало на мандата през 2017 г. е стартирало изпълнението на изключително важен и стратегически проект за местните жители - обновяването на пътя Търговище - Разград. Десислава Атанасова увери , че ще бъде извършен ремонт и на участъка Кубрат – Разград.

„Здравето и грижата за хората ще е основен приоритет през следващия мандат. Планираме в областната болница в Разград да бъде извършен ремонт на отделенията и да бъде обновена апаратурата. ГЕРБ ще съдейства в болницата да бъде изграден и хоспис, тъй като най-възрастните хора имат остра нужда от подобно здравно-социално заведение", уточни. Десислава Атанасова.

„Със съдействието на Десислава Атанасова беше осигурена от Министерски съвет сумата от 80 000 лв. за село Дряновец. Парите бяха отпуснати за рехабилитация на някои от улиците в селото, а по други проекти вече ще се изграждат и спортни съоръжения, и площадка с фитнес уреди", заяви кметът Атанас Атанасов.

„Ще насочим и инвестиции към опазването на околната среда, включително и за обновяване  на пречиствателната станция край Разград, която създава проблеми също и на жителите на Дряновец. Ще  продължим да модернизираме училищата, библиотеките, яслите и детските градини и читалища“, ангажираха се от ГЕРБ-Разград.

< Назад