16.03.2017

Кандидатите за народни представители Николина Ангелкова, Галя Георгиева и Васил Цветков разговаряха с жители от с. Храбърско

Кандидатите за народни представители Николина Ангелкова, Галя Георгиева и Васил Цветков разговаряха с жители от с. Храбърско, община Божурище.
Домакини на срещата бяха Георги Евтимов - кмет на с. Храбърско и Георги Димов -кмет на община Божурище.


Водачът на листата за София област Николина Ангелкова запозна присъстващите с основни детайли от управленската програма на ГЕРБ. Тя акцентира върху грижата за всеки един български гражданин. „Нашата основна цел е да върнем младите в България. Ако има по-добри условия за реализация, те не биха напускали родината си. Важно за нас е всяко българско дете да бъде в клас и да бъде грамотно. Затова за основен приоритет залагаме образованието, предвиждаме двойно увеличение на учителските заплати и добра професионална подготовка. Предвиждаме  увеличение на пенсиите и тяхното прогресивно покачване. Минимум 10 % на година и създаване на допълнителни социални придобивки. ПП ГЕРБ залага на увеличението  на минималната и средната работна заплата”, подчерта Ангелкова.

Областният координатор на София област и кандидат за народен представител Галя Георгиева коментира колко важно е връзката между местна и държавна власт.
„Била съм кмет на община Елин Пелин във време на управление от кабинет на Бойко Борисов, както и в управление на Тройната коалиция и Орешарски. Истина е една, когато местна власт и държавна власт са от правителството на ГЕРБ, държавата работи. Много по-лесно е за кметовете да реализират проектите от своите управленски програми, проектите финансирани със средства от ЕС. Затова подкрепете ни с номер 11, за да може да продължим да надграждаме, направеното от ГЕРБ!”, коментира Георгиева.

< Назад