31.03.2021

Кандидатите от листата на Коалиция ГЕРБ-СДС проведоха множество срещи с граждани в райони на София

Иновативни класни стаи и занимални на открито разгледаха днес кандидатите от 25 МИР Светослав Тодоров и Цвета Точева, заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова и кмета на район “Нови Искър” Даниела Райчева.  Класните стаи на открито работят в 171 ОУ “Стоил Попов” в кв. Кумарица. По-късно те посетиха и манастира в кв. “Курило”, за който Министерски съвет и Столична община осигуриха средства за реставрация.  За хората от района той е безценен, тъй като е бил изграден през 11 век.

Кандидатите от 25-ти МИР Евгени Будинов, Диана Фотева и  Теодор Дончев заедно с районният ръководител и кмет на Банкя Рангел Марков, общинският съветник Анна Стойкова и членове и симпатизанти от района организираха открита приемна в центъра на кв. Вердикал. 

Кметът на Банкя информира присъстващите, че предстои ремонт на моста в центъра на квартала, който в момента е в аварийно състояние. Предстои и дългоочакваното  изграждане на вътрешноквартална канализация на много от улиците в квартала

Кандидатите от район “ Оборище” /24 МИР/ - Маргарита Александрова и Албена Марковска запознаха граждани с акценти от политическата програма на ГЕРБ. Те подчертаха, че ГЕРБ е гаранция за стабилност и множество реализирани инфраструктурни проекти, които значително са подобрили живота на столичани.

Димитър Главчев и Калин Вельов разговаряха с жители на район Триадица. Те проведоха открита приемна на ул.”Тодор Каблешков”.

< Назад