03.07.2021

Кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на община Ситово

Кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на община Ситово.

В спортната площадка в общинския център се проведе предизборната среща в която взеха участие водача на листата   Тодор Тодоров, заедно с кандидатите за депутати Ивелин Статев, Красимир Димитров,  Йордан Йорданов, Еда Самиева и Иван Павлов.

„Стабилно правителство, което може да състави само ГЕРБ, доказало се във времето и изпълнило програмата си на 100 % през предходния мандат, е гаранция, че България ще бъде уважавана в Европа, и ще има бъдеще. С заявки за „изчегъркване“, демагогия, манипулации и събаряне на всичко съградено не се управлява държава. ГЕРБ има единствената партия, която има ясна и конкретна програма за следващите 4 години и затова на 11 юли с бюлетина номер 5 за да градим и да оставим след нас не само обещания на следващото поколение!“ каза Ивелин Статев.

„Всичко което постигнахме в област Силистра за последните 4 години се дължи на добрата екипна  работа на местната и държавната власт. Този силен отбор доказа, че може да  работи в полза на хората“ каза Тодор Тодоров.

Той сподели, че предизборната програма е амбициозна, но с реално изпълними ангажименти, сред които са увеличение на минималната заплата на 1000 лева, както и на пенсиите, които се предвижда те да бъдат ежегодно актуализирани и средната да достигне 600 лева.

 За доброто настроение на присъстващите се погрижиха самодейните състави към народните читалища „Възраждане-2017“ и „Христо Смирненски“, и двете от село Ситово.

< Назад