06.07.2021

Кандидати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на община Главиница

В центъра на общинския център Главиница днес се проведе предизборната среща в която взеха участие водача на листата Тодор Тодоров, заедно с кандидатите за депутати Ивелин Статев, Красимир Димитров, Нефие Раим, Йордан Йорданов, Еда Самиева и Иван Павлов.

„Разчитаме на вас за подкрепа, за да може България да продължи да се развива по правилния път. Тук в община Главиница виждаме, че е впрегната цялата администрация в помощ на една партия – общински служители лепят плакати, а служебни коли на общината провеждат агитация. На това трябва да се каже „СТОП“ и нека да покажем едно обединение, като на 11 юли да гласуваме с номер 5“ заяви Хюсеин Хамди, общински ръководител на ГЕРБ-Главиница.

Виждате нашата листа – силен отбор от знаещи и можещи хора от всички сфери на обществения живот. Той заслужава да бъде подкрепен. Защото това е отбора, който ще работи по програмата на ГЕРБ, която е най-добрата. Това каза Нефие Раим, кандидат за депутат от листата на коалиция ГЕРБ-СДС, и директор на училище в село Главиница.

„Кампанията на нашите опоненти се върти около ГЕРБ и Бойко Борисов, а ако нас ни нямаше за какво щяха да говорят тогава?“ попита риторично Тодор Тодоров.

„Най-важното след вота на 11 юли е да има стабилно и работещо правителство, което да довърши започнатите проекти, като се противопостави на хаоса, разединението и омразата. Вярвам в нашия народ, че той знае кое е най-добро за България и вярвам, че ще сложи ред в настоящия хаос на предстоящите избори“ заяви Тодор Тодоров.

След края на импровизирания концерт присъстващите проявиха значителен интерес към симулираното машинно гласуване, организирано от ГЕРБ – Силистра.

 

< Назад