28.06.2021

Кандидати от листата на ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на Професор Иширково

Водачът на листата Тодор Тодоров, а също така Ивелин Статев, Красимир Димитров, Йордан Йорданов и Иванов Павлов– кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС за област Силистра се срещнаха с жителите на село Професор Иширково в сградата на местното читалище.

Председателят на Общински съвет-Силистра и общински ръководител на партията д-р Мария Димитрова откри предизборната среща.

 „Постиженията на ГЕРБ са видими - повишаване на пенсиите и заплатите. Строежа на магистрали и спортни зали. ГЕРБ изведе страната от КОВИД кризата, като се погрижи за всички" с тези думи се обърна тя към присъстващите.

 Ивелин Статев подчерта, че нещата се случват когато хората са обединени, а не разделени както ги правят момента опонентите на ГЕРБ." Убеден съм, че при нов 4-годишен управленски мандат на ГЕРБ нещата в страната ще се подобрят още повече" каза той.

 „ГЕРБ се доказа не само като дясноцентристка партия, а и като

антикризисна партия. Извадихме държавата от много кризи - финансова, гръцка, бежанска и covid. Остана да я извадим и от последната криза президентската.

Затова за да въведем ред в хаоса, гласувайте на 11-ти юли с бюлетина номер 5“ каза Тодор Тодоров.

Срещата продължи с изпълнение на съставите на местния пенсионерски клуб и Народно читалище "Просвета 1907", с.Проф.Иширково. За присъстващите гости пя и народната певица Ивелина Димова.

 

< Назад