18.09.2017

Калин Василев проведе приемна в Луковит

Народният представител от ГЕРБ-Ловеч Калин Василев проведе поредната си приемна в местния офис на политическата сила в Луковит. По време на срещата бяха поставени редица въпроси, касаещи теми от социалната политика, здравеопазване, инфраструктура, социални услуги и срещани административни проблеми.


За пореден път Калин Василев заяви пред хората, че стабилната финансова система е основна предпоставка за устойчиво икономическо развитие и поддържането на атрактивна инвестиционна среда. Той акцентира върху устойчивото нарастване на благосъстоянието и предприемането на решителни мерки за борба със сивата икономика, както и увеличаване на доходите чрез заетост и по-висока производителност на труда.

Народният представител получи покана да присъства на ХХVІІ Международен турнир крос-кънтри „Луковитски моми 2017“, организиран от Община Луковит, Българска федерация Лека атлетика – София и лекоатлетически клуб „Атлетик-90” – Луковит. Турнирът ще се проведе на 21 октомври от 10:00 часа на Градския стадион в Луковит.
В края на срещата гражданите на Луковит изразиха своята благодарност към депутата за отделено време.

< Назад