02.03.2017

Калин Василев : Пари за по-високи пенсии ще има когато спрем да връщаме БСП на власт, за да фалират държавата

Пари за по-високи пенсии ще има, когато спрем да връщаме БСП на власт, за да фалират държавата. Икономиката трябва да върви напред, както винаги е било по време на управлението на ПП ГЕРБ, тогава и държавата ни ще върви напред, и хората и в най-малките населени места ще бъдат по-сигурни, по-спокойни и ще живеят по-добре. Това каза пред жителите на луковитското село Дъбен кандидатът за народен представител Калин Василев.

 

По думите му, за двата мандата на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов над 100 млн. лв са инвестирани в общината. „И това е благодарение на нашия кмет Иван Грънчаров и с подкрепата на областното партийно ръководство и водачът на листата ни днес Николай Нанков, който е областен координатор и два мандата заместник-министър на регионалното развитие, обясни още Василев. Той определи Луковит като първа община в много отношения, в това число и че тук за първи път общински център и селата са включени в общ проект за европейско финансиране. „Променяме града, но променяме и селата на общината“, подчерта Калин Василев.

 

„Калин Василев има моето доверие на 100 %, и аз стоя зад него и съм сигурен, че вие ще подкрепите и ПП ГЕРБ, и него, защото видимите резултати, които постигаме, когато сме обединени и единни са ключът към успеха. Виждате как ние от ПП ГЕРБ променяме общината - всички виждате промените и ги усещате, усещат ги и вашите деца и внуци“, подчерта кметът на града Иван Грънчаров.

По време на срещата хората от Дъбен поискаха от кандидата да работи за по-сериозно увеличение за пенсиите.

„Когато се говори за ГЕРБ, трябва да се мисли за партия, която спечели от Европа и инвестира пари в икономиката на България. Никоя друга партия не е направила това досега“, каза още Василев. „Ако след всяко управление на БСП не ни оставяха толкова много дългове за изплащане, досега и заплатите, и пенсиите щяха да растат по-бързо, затова трябва да се гласува сега на изборите с номер 11, за да не се връщаме пак към дъното“, призова хората Василев.

 

< Назад