28.06.2017

Жителите на селата Изворово и Кьосевци заявиха подкрепата си за кандидата за кмет на община Антоново Али Алиев

Жителите на селата Изворово и Кьосевци  категорично заявиха подкрепата си за кандидата за кмет на община Антоново Али Алиев. На предизборната среща в двете села присъстваха общинските ръководители на ПП ГЕРБ Омуртаг и Антоново Митко Стайков и Елка Станчева.

В разговор с местните жители бяха обсъдени проблеми от различно естество. Али Алиев припомни отново най- важните приоритети от своята програма като подчерта , че негова основна цел като кмет ще бъде ясно и прозрачно управление с по-голяма сигурност за гражданите. „ С ваша помощ ще разрешим всички проблеми и ще работим за това да имате по-добри условия за живот“, категоричен бе кандидатът за кмет.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Антоново Елка Станчева заяви, че общината се нуждае от стабилност и просперитет, които могат да бъдат постигнати с ново управление и нова визия за развитието на Антоново.

„На предстоящия вот на 2 юли е много важно всеки да гласува отговорно и по съвест. Всеки от вас трябва да направи правилния избор и да избере номер 3 бюлетината“, подчерта общинският ръководител на ПП ГЕРБ Омуртаг Митко Стайков.

 

 

< Назад