12.02.2024

ГЕРБ – Варна : Коцев и компания замазват с конспирации некадърното си управление

Управляващите в Община Варна начело с Коцев вкараха откровени внушения, лъжи и конспирации с  боклука, с проверките на ОИК на районните кметове на „Одесос” и „Приморски”, с предизборната кампания, която щели да ревизират след половин година и т.н. С лъжи дойдоха на власт и продължават безогледно и нагло да лъжат, за да отклонят вниманието и  да оправдават некадърното си управление. „На кривата ракета Космосът й пречи”, както се казва в случая. Да припомним, че в ОИК – Варна от 27 членове –само 7 са представители на ГЕРБ.Какъв ГЕРБ и политически атаки са  им  виновни на ключовите им районни кметове, които не спазват закона?!
 Коцев щял да води разследване кой чиновник е  изкривил годишната му програма за собственост, според която се продават над 300 общински обекта и са публикувани в проекто бюджета за 2024 с неговия подпис. Така лъсна поредната му предизборна лъжа,  като седна на кметския стол. Ако мине номерът добре - ако не,  търсим и наказваме виновник. Сега го усуква - щели да ликвидират само съсобственост, защото не можели да се блокират инвестиционни намерения. Ами да, точно това е  строителство на нови сгради.
Коцев, след като не справя с боклука, заринал града, пак се оправдава с ГЕРБ – Варна. Четвърти месец повтаря фалшивия рефрен във ФБ „аз ще взема на ръчно управление проблема...”  Като има свои „топ юристи”, защо не ревизира договора, ами заиграва с боклукчиите, които го избраха за кмет на балотажа. Или не е прецакал предизборните си уговорки с благодетелите си?! Очакваме депутатката от ДБ Стела Николова да направи сега един пърформанс и да изсипе камара с боклук пред Общината.
  А Коцев и шпицкомандата му вместо да търсят и разследват виновни за проблемите, които трупат всеки ден със свръхдоза аматьорщина, е крайно време да се хващат за работа! Това с ФБ – постове само не става!

< Назад