18.10.2021

ГЕРБ – СДС откри официално предизборната си кампания с амбицията да подобри резултата си за област Плевен на парламентарните избори

Коалиция ГЕРБ – СДС откри днес официално предизборната си кампания в Плевен за парламентарни избори на 14 ноември по традиция с водосвет в църквата „Св. Николай“.

Присъстваха всички кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС – Плевен с водач Валери Лачовски, представители на областно и общинско ръководства на двете партии, членове и симпатизанти, при спазване на всички противоепидемични мерки.

„За трети път сме на избори в рамките на една година, което е тежка ситуация за държавата. ГЕРБ – СДС има възможността да изкара държавата от кризата.“, заяви водачът на листата за 15 МИР Плевен Валери Лачовски. Той подчерта, че в листата на Коалицията са включени експерти, които със своя потенциал и експертиза могат да работят за бъдещето на Плевенска област и на държавата. Неговите очаквания са коалиция ГЕРБ – СДС да подобри резултата си за област Плевен на предстоящите парламентарни избори.

< Назад