22.09.2019

ГЕРБ регистрира пълна листа за общински съветници в Дряново

Областният координатор на ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов регистрира пълна листа с кандидати за общински съветници в Дряново. На регистрацията на листата на ГЕРБ присъства и досегашният кмет на общината Мирослав Семов, който ГЕРБ подкрепя за втори мандат.

Петима от кандидатите на ГЕРБ за общински съветници са надпартийни личности, представители на гражданска квота. Сред тях са уважаваният млад педиатър д-р Теодора Мъглова и директорът на учебно заведение в Дряново – Катерина Стефанова.

„ГЕРБ-Габрово винаги сме имали гражданска квота в листите с кандидати за общински съветници, но този път отворихме широко листите към надпартийни личности, които са обществено активни и имат желание да работят за развитието на общините. Особено успешно това направихме в Дряново, където почти половината кандидати от листата са представители на гражданското общество. Благодаря на общинския ръководител на ГЕРБ Преслава Демирева за това, че успя да обедини уважавани и активни хора в полза на жителите на дряновска община. Вярвам, че това е правилният път за развитието на Дряново и населените места в общината”, коментира областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

Първа в листата на ГЕРБ е общинският ръководител на структурата в Дряново и досегашен общински съветник и заместник-председател на Общински съвет-Дряново Преслава Демирева, втори е досегашният председател на Общински съвет-Дряново Георги Казаков. В листата с кандидати на ГЕРБ за общински съветници влизат още досегашният кмет на с. Гостилица Надя Кукурякова, кметът на Царева ливада Наталия Ковачева, организационният секретар на ГЕРБ в Дряново Мариянка Петрова, кметският наместник на Скалско и Янтра Стефан Иванов, лекоатлетът Стоян Владков, Стоян Петков, Борис Алексиев, Ради Василев и Момчил Стойнов -млад предприемач.

ГЕРБ регистрира и досегашния кмет на Царева ливада Наталия Ковачева за кмет на селото за втори мандат.

< Назад