29.09.2022

ГЕРБ-Пловдив област в Карлово: С номер 24 към изборна победа

Емоционално и с откровени разговори премина последната предизборна среща  от кампанията на ГЕРБ – Пловдив област с жители на общините в Карлово. Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата Десислава Трифонова имаха възможност да поговорят и с кмета на общината Емил Кабаиванов и общинския ръководител и зам.-кмет Данка Люртова. На срещите в центъра на града присъства и кандидатът за народен представител от района Розалин Петков. Домакините благодариха на представителите на ГЕРБ за оказаната подкрепа на хората от пострадалите при пороя карловски села и подчертаха, че винаги в трудни моменти са получавали адекватна помощ от ГЕРБ.
Хората от своя страна споделиха, че се притесняват от приближаващата зима, от цените на горивата и електроенергията, от цените на стоките в магазина  и вярват, че след 2 октомври ще има редовно правителство, което да се справи с хаоса в държавата.
В тази връзка Мараджиев уточни, че през последния мандат от управлението на Борисов правителството отпусна над 13 милиона за общините в Пловдивска област. За община Карлово  тогава са отпуснати над  2 милиона лева, от които 1 200 000 лв. са за реконструкция на 2 улици и паркове в град Баня. Със 180 хиляди е ремонтиран покривът на НЧ “Христо Ботев“ в Калофер и покрива на кметството. Освен това над 500 хиляди лева са били за ремонт на улици в град Карлово и близо 600 000 лв. за ремонт на улици и площади по селата.
„Това са конкретни цифри, за конкретни неща. Както знаете ние  от ГЕРБ не даваме празни обещания, имаме антикризисна програма, с ясни приоритети. Ако получим достатъчно доверие и възможност да управляваме в следващите четири години, първата ни задача ще бъде  да намалим цените на енергийните източници и да водим благоразумната фискална политика, за да изведем държавата от кризите“, коментира водачът на листата Десислава Трифонова.
„Вярваме, че само ГЕРБ може да се справи с кризите в страната и знаем, че само с номер 24 ще имаме стабилна и сигурна държава“, споделиха на тръгване хората от Карлово.

< Назад