01.11.2018

ГЕРБ-Лозница със семинар по повод Деня на народните будители

В навечерието на един от най-светлите български празници - Деня на народните будители, общинското ръководство на ГЕРБ-Лозница организира семинар на тема „Съвременният учител - будител, вдъхновител и модератор на позитивната педагогическа среда“. Във форума участваха директори, учители и читалищни дейци от община Лозница.

Лектор на семинара беше д-р Надие Карагьозова, която има докторска степен в професионално направление „Организация и управление на информационни процеси“, автор е на научни статии в областта на педагогиката и има участия в международни научни конференции.

Гости на събитието бяха Надежда Радославова - председател на Общински съвет-Разград и областният управител на Разград  Гюнай Хюсмен, които поздравиха участниците в семинара и им пожелаха здраве и силен дух, за да продължат изграждането и съхранението на духовните ценности и национално самосъзнание на българите.

Поздравителни адреси бяха изпратени от народния представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова и областния координатор на ГЕРБ-Разград и кмет на града Валентин Василев.

Присъстващите получиха по един малък подарък от Десислава Атанасова - шалове за дамите и вратовръзки за мъжете.

 

< Назад