08.09.2022

Георги Мараджиев: Пловдив област е готова за поредната изборна победа

„Залагаме на младите хора и вярваме на тяхната енергия, която ще ни донесе поредната победа.  Заедно с водача Десислава Трифонова започнахме предизборната си обиколка  със срещи с  кметовете, защото те са начело на общините и са калени в не една и две изборни битки“. С тези думи областният координатор Георги Мараджиев даде начало на предизборните срещи в община „Марица“, Асеновград и Перущица. Първата беше с кмета на община Марица Димитър Иванов, пред когото той представи водача на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР-Пловдив област Десислава Трифонова. „Залагаме отново на жена, на млад човек – с опит, знания и разчитаме, че хората отново ще ни повярват, защото само ГЕРБ има решения за управление на кризите, които остави правителството на Кирил Петков“, уточни Мараджиев.
„Аз съм член на „Обединени земеделци“, цялото ми семейство е от земеделци и съм дясно мислещ човек и винаги в сътрудничество с ГЕРБ сме извоювали изборните победи в община „Марица“. Разчитам на младите и се радвам, че начело на листата застава млад, амбициозен и компетентен водач. Ще работим усилено, от врата на врата, от човек на човек и знам, че и този път победата ще се случи“, коментира Димитър Иванов.
„Ще спечелим в Асеновград, защото знаем как. Имаме опита и правим всичко, хората в общината да живеят в приветливи, уредени и добре поддържани населени места. Защитаваме успешни проекти и ги реализираме. Пример за това е и реновирането на центъра на Асеновград, който вече посреща жители и гости на общината“, каза на срещата кметът на Асеновград д-р Христо Грудев. При управлението на предишното правителство много от проектите спряха, кризата се задълбочи и е време отново ние от ГЕРБ да хванем руля и да поведем страната към стабилност, допълни още той.
Думите му бяха потвърдени и от кмета на Перущица Мария Вълканова, която уточни, че при управлението на Кирил и Асен проектите в общината са боксували. Тя също се похвали с нов площад в града и облагороден парк с детска площадка, които бяха реализирани с пари от правителството на Бойко Борисов. „Ще разчитаме на вас като народен представител да помогнете на общините да реализират заложените проекти, като най-належащ за нас е ремонтът на пътя Перущица – Йоаким Груево, който е в окаяно състояние. За това ще направим всичко, че ГЕРБ да е първа политическа сила в общината, уточни Вълканова.
„Ще впрегна сили и знания, за да убедим хората от Пловдив област, че ГЕРБ е алтернативата на хаоса и кризите, защото знаем как да се справяме с тях, коментира от своя страна водачът на листата Десислава Трифонова, която гарантира пред кметовете, че ако бъде избрана за народен представител ще помогна на общините да реализират всички заложени проекти.

< Назад