12.09.2022

Георги Мараджиев: ГЕРБ има решения за всички кризи

Липса на канализация и водопроводи, буксуващи проекти и спряно финансиране  за инфраструктура са най-наболелите проблеми. Това споделиха кметовете на ГЕРБ пред областния координатор Георги Мараджиев и водача на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив област Десислава Трифонова. Тя и областният координатор посетиха Стамболийски, Съединение и Хисаря и обсъдиха с градоначалниците актуалната ситуация.
„Работата по проекти в общината почти спря, довършвахме такива, започнати с пари от правителството на Бойко Борисов. Но най-голямата ни болка е липсата на канализация и това е най-големият проект, който трябва да реализираме в община Съединение“, сподели по време на срещата кметът Атанас Балкански.
На същото мнение бе и Пенка Ганева – кмет на община Хисаря, която също се оплака от липсата на водопровод в село Кръстевич, както и на средства за довършване на надлеза в Хисаря. „Няколко месеца бяхме в безвремие, в което не успяхме да реализираме нито един проект. Проблемите се трупат, а ние нямаме никаква институционална подкрепа. Кметовете бяхме забравени и оставени да се справяме сами, коментира Ганева.
От своя страна Мараджиев декларира, че  кметовете на ГЕРБ, заедно със структурите са готови да извоюват поредната победа, за да се сложи ред в хаоса, който сътвори правителството на Кирил Петков. „Вярвам, че за пореден път ще увлечем хората и ще ги накараме да повярват, че без ГЕРБ няма как да има стабилно правителство и стабилна държава.
„В последната година и половина реално усетихме до какво доведе промяната. Това правителство на Кирил и Асен, за съжаление, ще се запомни със скандални назначения, корупция и криза. За проблемите  обаче ние от ГЕРБ имаме антикризисна програма, която вярвам, че ще реализираме и ще намерим изход от кризата. Време е да спрем разрушаването на държавата ни, обедняването на хората и да възстановим икономически България“, изтъкна по време на разговорите и водачът на листата на ГЕРБ-СДС Десислава Трифонова.

< Назад