07.11.2021

Евродепутатът Асим Адемов посети област Бургас в рамките на предизборната кампания

Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Асим Адемов пристигна на посещение в област Бургас, за да подкрепи кандидат-президентската двойка проф. Анастас Гердживков и полк. Невяна Митева, както и силния отбор на кандидатите за народни представители. В събота той посети селата Просеник и Разбойна в община Руен, като разговаря с жителите на населеното място на открити приемни. Заедно с кандидат-депутата Вежди Орманов и негови колеги от листата той обсъди най-важните акценти от програмата за управление, както и бъдещите проекти за община Руен и областта.  

Адемов посрещна проф. Анастас Герджиков при пристигането му в Айтос и изрази категоричната си подкрепа за кандиата за президент с бюлетина 15. Заедно с кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС евродепутатът разгледа етнографски комплекс „Генгера“.

„Страната ни повече от всякога се нуждае от стабилно управление, от управленски решения, които да достигнат до всяко населено място и хората да усетят техния ефект. Свидетели сме на всекидневни скандали, манипулиране на общественото мнение, но не чуваме нито едно разумно предложение или стратегия от останалите политически сили. България има нужда от президент, който ще протегне ръка към партиите. Президент, който да вдъхва увереност, вяра, оптимизъм, Такъв ще е Анастас Герджиков като следващия президент на България“, коментира Асим Адемов, който е член на Инициативния комитет на проф. Герджиков на национално ниво.

Заедно с проф. Герджиков и отбора на ГЕРБ-СДС евродепутатът разгледа и бургаско предприятие, където разговаря с представители на бизнеса в града.

Обиколката в областта продължи и в неделния ден с представяне на кандидат-президентската двойка и в Бургас. Събитието се проведе на Часовника в центъра на града и събра десетки жители на морския град. То бе уважено и от кмета Димитър Николов.

„Уверен съм, че жителите на Бургас ще застанат зад проф. Герджиков и полк.Митева и ще ги подкрепят на 14 ноември, така както показаха и днес своята подкрепа и доверие. Колкото до листата на на ГЕРБ-СДС в Бургас – това са доказани професионалисти, запознах се и с новите лица. Вярвам, че най-големите проекти за Бургас и областта предстоят. Но те ще са възможни само със стабилно правителство“, сподели Асим Адемов.

< Назад