26.09.2020

Димитър Николов подкрепи кандидата за кмет на с. Карагеоргиево Метин Латифов

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Димитър Николов и бургаският депутат Ивелина Василева подкрепиха кандидата за кмет на с. Карагеоргиево Метин Латифов. Те присъстваха на среща с жителите на айтоското село заедно с кмета на общината Васил Едрев, председателя на Общински съвет - Айтос Красимир Енчев и съветници от партията.
„Кандидатът ни от ГЕРБ е изключително честен, открит и работлив човек, затова го подкрепяме и вярваме във възможностите му. Така, както сме гласували доверие на екипа на кмета Васил Едрев и подкрепяме всички големи проекти, защото сме убедени в управленската му политика. Очакваме идеите за развитието на с. Карагеоргиево, които има Метин Латифов, да се превърнат в реални резултати. Нека го подкрепим на изборите на 27 септември с номер 5 в бюлетината“, заяви Николов пред присъстващите в залата на местното читалище. Дискусията протече при всички спазени противоепидемични мерки.
Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на община Бургас коментира още, че се мисли в перспектива за пътната връзка Бургас-Айтос-Карнобат. В момента общините Бургас и Айтос съвместно с инженерите проектират и четирилентов път между двете населени места. Очаква се след 3 месеца да приключи и друг ключов за региона проект, осъщестяващ се с подкрепата на правителство -  ремонт на 33 км. от Айтоския проход между Провадия и Дъскотна. Пътят е най-удобната и кратка връзка за шофьорите от Варненска област с автомагистрала „Тракия“.
„Да гласуваме доверие на този млад и амбициозен човек, който няма да ви даде нереалистични обещания, а ще работи за вас и вашите семейства“, призова народният представител Ивелина Василева. Тя акцентира върху подготовката за новия програмен период 2021-2027 г., който ще даде нови възможности на населени места в България да реализират важни инфраструктирни проекти.

< Назад