03.11.2021

Дани Каназирева: Пътят Труд - Калояново трябва да бъде разширен, заради големия трафик и риска от ПТП

„Местната власт и държавата трябва да решават заедно проблемите на хората. В нашата област една голяма част от тях са свързани с пътната инфраструктура“. Това каза кандидатът за депутат и водач на листата за Пловдивска област от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева, която посети община Калояново и бе посрещната от новия кмет Виктория Михайлова.
„За мен, като областен управител, основен приоритет за община Калояново бе разширението на пътя Труд –Калояново. Бях заложила да бъдат изготвени поне предпроектните проучвания, защото тази отсечка е изключително натоварена. Трафикът там е много голям - над 20 000 автомобила на денонощие и рано или късно това трябва да се случи, посочи Каназирева.
Кандидатът за народен представител поздрави с изборната победа Виктория Михайлова, която също е от ГЕРБ-СДС, и подчерта, че община Калояново ще има нейната подкрепа, независимо на каква позиция ще бъде.
"Близостта на Калояново до град Пловдив спомага за по-лесния достъп до здравеопазване, до образование, но е важно какви са условията на живот на хората в малките населени места. Наясно съм, че в общината трябва да се продължи работата по основните приоритети – ремонт и рехабилитация на водоснабдителната мрежа, на уличната мрежа, да бъдат реализирани проекти за благоустройство и изграждане на зони за спорт и отдих, коментира Каназирева.
От своя страна кметът Михайлова обясни, че населението наистина очаква промяна и доказателство за това е резултатът на местните избори.
"Наясно съм, че преди избори се обещава. Аз обаче не съм типичният партиен кандидат, аз съм от гражданската квота, човек, който знае как да работи. А за мен това е най-важното за един регион и за една община и се надявам, че ще работим всички заедно за хората в община Калояново“, заяви Каназирева.

< Назад