08.11.2021

Д-р Красимир Събев в Мадан: Ще работя за това - област Смолян да е приоритетна за държавата

Ако ни подкрепите на 14-ти ноември и ГЕРБ-СДС състави правителство, ще работя за това област Смолян да е приоритетна за държавата, заяви на среща с жители на Мадан водачът на листата д-р Красимир Събев.

„Нашата партия показа през последните 10 години, че имаме кураж да се изправим пред всички кризи и да ги преодолеем. Изправяме се смело и на центъра на Мадан, без да ни е страх, че някой ще ни снима и ще има последствия от това“, посочи д-р Събев.

Под думите му за последните шест месеца, откакто държавата се ръководи от президента Румен Радев и назначеното от него служебно правителство, страната ни се е насочила устремено надолу, а инфлацията добива страховити разбери.

Според него действията на Радев и служебното правителство са добра реклама за ГЕРБ-СДС, защото по този начин се откроява разликата между двата вида политика. Едната към съсипване на държавата, бизнеса, икономиката и реномето й, а другата – към издигане на имиджа и просперитета й.

Д-р Красимир Събев представи обновената листа за област Смолян в присъствието на кандидат-депутатите  Божидар Шуманов и Иван Кънев.

Той подчерта, че още от пролетта математиците изчислиха, че наесен ще има криза, но тогава служебният министър на здравеопазването отричаше болестта, отричаше имунизациите и логично впоследствие здравната криза се изостри.

Той призова хората да се имунизират.

„Болестта е лоша. В момента е страшно. Сутринта съм бил на работа - 11 интубирани болни. Персоналът, който ги обслужва, е на ръба на своята физическа и психологическа издръжливост. Затова ви моля: Имунизирайте се! Българите сме склонни да се делим на леви и десни,  червени и сини, християни и мюсюлмани, сега вече ваксинирани и неваксинирани. А в криза трябва да сме единни!“, подчерта д-р Събев.

Според третия в листата Божидар Шуманов е много важно сега, от третия опит, да се състави правителство, което час по-скоро да се заеме с конкретните проблеми на хората, не да се занимава само с изчегъртвания.

„С този силен отбор и водач, когото много добре познавате и заслужава вашето доверие,  се надявам на 14-ти да ни подкрепите с №32!“, призова Шуманов.

Според Иван Кънев – седми в листата, сега не е време за експерименти, защото държавата е в няколко вида кризи - социална, икономическа, здравна и политическа.

„ГЕРБ, като най-голямата дясна партия, и СДС  - като най-старата дясна партия, е успешната коалиция. Това е моделът, който може да изведе България от тези кризи и да продължи уверено към Европа, да преминем и през чакалнята, за да станем пълноправни европейци. Да спрем с експериментите. Подкрепете ни и съм сигурен, че България ще върви напред!“, апелира Кънев.

< Назад