20.05.2019

Цветанов във Видин: Манфред Вебер дойде в България и подкрепи листата на ГЕРБ, дали Тимерманс обаче ще стори същото с БСП

Убеден съм, че тези избори ще спечелят кандидатите, които водят позитивна кампания, които отчитат постигнатите резултати, които поемат и изпълняват ангажименти. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националия предизборен щаб на партията Цветан Цветанов във Видин. В спортна зала „Фестивална” в областния град повече от хиляда видинчани дадоха подкрепата си за кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС.

Цветан Цветанов бе категоричен, че е много важно към кое политическо семейство принадлежат кандидатите за евродепутати: „Да отговорим на въпроса: Кой лидер посети страната ни, за да подкрепи кандидатите от своето семейство? Няма как Тимерманс да дойде в България, защото той е нежелан от БСП. Знаем и каква беше драмата с мястото на Станишев в тяхната листа. Нашите кандидати за евродепутати бяха избрани от структурите ни в цялата страна и получиха силната подкрепа на кандидата на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер”, посочи още Цветан Цветанов. Той благодари на кметовете на ГЕРБ от Видинска област за активната им работа. „Когато управлява ГЕРБ, европейските средства достигат до всяко населено място, защото имаме стабилност и изпълняваме съответните критерии. Да попитаме Сергей Станишев, който днес е в друга зала във Видин, защо по време на тяхното управление ни спират еврофондовете. Да попитаме, защо правителството на ГЕРБ завари два пилона в река Дунав и един почти провален проект за Дунав мост 2”, каза  пред видинчани заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов.

Цветанов подчерта още, че партия ГЕРБ и правителството на премиера Борисов познават проблемите на всички населени места. „Това показва силата на едно правителство – когато не делиш кметовете на свои и чужди”, заяви още Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че ГЕРБ ще постигне победа на изборите на 26 май и подчерта, че отрицанието не дава решение на проблемите. „Проблемите се решават, когато сме заедно и заедно вървим напред”, посочи той в заключение.

 

< Назад