22.05.2019

Цветан Цветанов в Доспат: На първите ни избори тук за нас гласуваха 60 души, а сега на евровота очакваме над 2000 гласа

Силата на ГЕРБ е в това, че ние сме винаги сред хората, непрекъснато сме до нашите избиратели, знаем техните проблеми. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в Доспат. Заедно с него в срещата участваха кандидатите за членове на ЕП Андрей Новаков, Асим Адемов и Марин Захариев, бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

Цветанов припомни как на първите избори за ГЕРБ в община Доспат са гласували едва 60 души. „А сега очакваме над 2000 гласа на европейските избори. Това е вашият успех и успехът на общинското ръководство“, посочи той. Председателят на Националния предизборен щаб обясни пред присъстващите, че капиталовите разходи на Доспат са едва 380 хил. лв. годишно, а бюджетът - около 6 млн. лв. Благодарение на кмета Елин Радев, добрия административен капацитет на общината и добрата комуникация с институциите - в Доспат са влезли 30 млн. лева държавни и европейски средства“, отчете зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му когато държавата е стабилна, може да помогне на всички общини, като допълни, че в Смолянска област, без изключение, всички общини са получили допълнителни средства за инфраструктура с министерски постановления.

Цветанов похвали листата на ГЕРБ и СДС, като подчерта, че това са хората, които най-добре ще представляват България в Европейския парламент.  „На 26-ти трябва да постигнем голяма победа, защото това ще е победата за България, победа за силна и обединена Европа“, призова Цветанов.

< Назад