16.05.2019

Цветан Цветанов се срещна с областното и общинското ръководство на ГЕРБ-Добрич

Срещите ни по места са важни, за да бъдат информирани хората за значимостта на евровота, както и за постигнатите резултати от нашата работа.Това заяви на среща с областното ръководство и общинските ръководители на ГЕРБ в област Добрич заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Ние, от ГЕРБ, водим позитивна предизборна кампания, която главно е насочена към представянето на конкретните резултати и ползи за хората от работата на местната власт, правителството и евродепутите ни“, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му модернизираните градове и села в цялата страна дължат своя европейски облик преди всичко на стабилността в държавата. „Вследствие именно на нея успяваме да усвояваме отлично евросредствата. Контрабандата има рекордно ниски нива, а добрата работа на приходните агенции генерира допълнителен ресурс, който впоследствие се разпределя за българските населени места“, отчете Цветанов.

В резултат на проведените през последните седмици срещи – структурата на ГЕРБ в Каварна има нови заявления за членство, изтъкна общинският ръководител на ГЕРБ-Каварна Йордан Стоянов. На свой ред членовете на областното ръководство подчертаха, че най-важни са срещите „лице в лице“.

В рамките на събитието бяха обсъдени и организационни въпроси.

 

 

< Назад