22.05.2019

Цветан Цветанов се срещна с жители на с. Борино

На 26 май ние, от ГЕРБ, ще изпратим най-достойните, най-добрите евродепутати в най-голямото европейско семейство – това на ЕНП, заяви пред жители на Борино зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. В Борино той представи кандидатите за членове на Европейския парламент Андрей Новаков, Асим Адемов и Марин Захариев.

Цветанов припомни как неотдавна е било осуетено прехвърлянето на Ягодинската пещера към общината, а тя винаги е била стопанисвана от местно туристическо дружество.

„Ние сме тук, за да решаваме проблеми. Работата на политиците е получавайки доверието на хората – да им отвърнат с конкретни резултати, които подобряват начина на живот на гражданите. Ние, ГЕРБ, го правим и затова сме толкова силни и вървим уверено към 12-та изборна победа в неделя“, отбеляза Цветанов.

В срещата взеха участие също бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов.

 

 

< Назад