11.10.2023

Бойко Борисов във Видин: Победете! Ще работя на 1000 % с душа за Видин, Враца и Монтана

„Шансът да има по-здрав контрол зависи от местните избори. Благодарение на стабилната местна власт успяхме да запазим България през годините. Победете, много пъти сме се измъквали от тежки ситуации. Доказали сме, че успяваме. Дайте доверие на кандидатите на ГЕРБ и обещавам, че ще работя не на 100, а на 1000 % с душа за Видин, Враца и Монтана”. Това заяви във Видин председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който дойде в дунавския град, за да даде своята подкрепа за кандидата за кмет на община Видин Александър Матеев и колегите му от съседните области Враца и Монтана.

Пред събралото се огромно множество от хора в спортна зала „Фестивална” кандидатът на ГЕРБ Александър Матеев не скри болката си, че Видин изостава в сравнение с Монтана и Враца, където местната власт е успяла да инвестира 10 пъти повече средства, докато сегашното управление на Видин не е подготвило нито един знаков проект за следващия мандат.

„Това, което ни задължава да сме тук е вярата ни в ГЕРБ и в лидера ни Бойко Борисов. Видин изостава във всяка сфера. Някои казват, че виновна е държавата. Но тя е една и съща във Видин, Монтана и Враца, а те се развиват различно. Не можем повече да стоим безучастно, трябва да сме единни и изведем напред родния си град”, каза Матеев.

Заместник-председателят на НС и видински народен представител Росица Кирова беше категорична, че зад Александър Матеев стои мощната подкрепа на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и на видинските граждани: „Александър Матеев може да ни върне в състезанието, от което Видин отдавна отпадна. Убедена съм, че на тези избори българите ще изберат опита и знанията, когато гласуват”.

Освен кандидатите за кметове на общини от Северозападна България, по време на срещата бяха представени и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ за общините от областите Видин, Враца и Монтана.

< Назад