06.05.2022

Бойко Борисов в Пловдив: Коалиция няма. Само корупция и делби

Коалиция няма. Само корупция и делби. Това заяви по време на посещение в Пловдив председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Той подчерта, че управляващите ще се крепят, докато не откраднат соларните паркове и не вземат всички комисионни от оръжейните фирми.
„Тези трябва да стоят, докато заравнят всичко и всяка мисъл, че са били и можели да бъдат добро за България. След това да си заминат като антихристи“, категоричен бе Борисов.
„Съжалявам, че Пловдивският митрополит не беше в Народното събрание, за да види този срам с гласуването за изпращане на военна помощ за Украйна. За съжаление вкараха и украинския посланик в техния пиар да им спасява коалицията. Това е срам за него“, категоричен бе председателят на ПП ГЕРБ. "Решение на парламента за Украйна няма, има само разпределение на постове, пари и власт“, каза още лидерът на ГЕРБ.
"Хората нямат ток, няма газ, агнешкото месо гони 30 лева, а управляващите вчера 6 часа решаваха как да вземат още пари на данъкоплатците, като увеличат числеността си в комисиите“, заяви Бойко Борисов.
Според него Румен Радев ни e инсталирал това управление, но вече се пази и от Стефан Янев. "Хората го сочат с пръст заради провалите и колебливите му позиции. Радев направи така, че хората да се мразят", обобщи председателят на ПП ГЕРБ.

Вижте повече във видеото тук

< Назад