06.09.2022

Бойко Борисов: "Промяната" ликвидира спортната зала в Стара Загора,имат ли едно направено нещо?

Обединението е формула на успеха за всички нации, не само за българите. Снопът от пръчки не може да се счупи. Затова сме се запазили 1 300 години. Нашите предци са се обединили, за да има силна България. Това каза по време на посещението си в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“В Стара Загора щяхме да открием Аязмото, зоопарка и спортната зала. Промяната ликвидира спортната зала. Оставихме десет милиона финансиране и готови проекти. Сега няма нищо. Могат ли да покажат нещо, което е направено за две години, освен тези, които сме финансирали ние и кметът го е направил? Има ли едно направено нещо?”, попита Борисов.

Той подчерта, че в глобален свят геополитиката е съществена част от политиката на всяка една държава. “Когато няма ток и газ в Германия, това означава забавянето на икономическия растеж и у нас”, допълни Борисов.

Председателят на ГЕРБ припомни, че при управлението на партията България се е върнала отново на газовата карта, а всяко решение за Балканите се е взимало в София.

“По време на нашето управление имахме нула миграция. Предупредих за нея през първите месеци, когато излязохме от властта. И днес служебният министър Демерджиев каза, че границата е пробита. Граничари са пропускали мигранти за пари. Бойко Рашков им беше министър”, каза още Борисов.

“Докато съществува ГЕРБ ние ще бъдем в Европа, НАТО и ще бъдем там. Гарантирам го! Стотици хиляди хора са зад нас”, категоричен бе Бойко Борисов.

“На 3 октомври българите трябва да работим заедно. Не случайно девизът ни е „Съединението прави силата“. Протегнали сме ръка на всички по линия на евроатлантическата солидарност, по линия на подобряване на инфраструктурата, по линията на увеличаването на доходите на хората, по линия на добруването на градовете”, каза още лидерът на ГЕРБ.

< Назад