13.07.2014

Априлци изпрати помощи на пострадалите от Килифарево

По инициатива на ГЕРБ жителите на Априлци се включиха в дарителска акция за пострадалите от наводнението в град Килифарево.

За бедстващите 42 семейства са изпратени над 45 одеяла, 15 юргана, близо 60 килима и пътеки, много китеници, покривки за легло, възглавници, 7 телевизора, над 100 комплекта спално бельо, над 150 литра почистващи и перилни препарати, домашен сапун, столове, захар, консерви и други хранителни продукти, както и дрехи, обувки и други крайно необходими вещи за хората, изгубили покъщнината си в потопа.

В акцията се включиха много хора, които дариха с огромно желание и загриженост за пострадалите, обясни председателят на общинския съвет в Априлци Пепа Колева. Специални благодарности заслужи и местен бизнесмен, който предостави безвъзмездното товарен камион за превозване на събраните дарения до пострадалите.

Кметът на Килифарево Димитър Събев благодари от името на своите съграждани на хората, които бяха съпричастни със своите дарения за пострадалите от наводнението и пожела здраве на всички жители на Априлци, включили се в акцията.


< Назад