23.05.2019

Андрей Ковачев се срещна с колектива на голяма шивашка фирма в Пловдив

„Отделете по няколко минути на 26 май, за да изпълните своя граждански дълг, като гласувате на европейските избори“, призова в Пловдив кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев при срещата си с колектива на голяма шивашка фирма.

„Подкрепете ни в неделя с №12 в интегралната бюлетина. Това е важно, защото само чрез инвестиции, работа и висококачествени продукти, които можем да изнасяме на европейския пазар, можем да повишаваме доходите и стандарта на живот, да променяме градската среда и инфраструктурата, да подобрим здравеопазването, да строим нови детски градини и ясли, училища и всичко необходимо за по-добър живот. Само ГЕРБ досега е доказал, че изпълнява дадените обещания, а силно представителство в Европейския парламент ще утвърди още повече авторитета на страната ни“, посочи Андрей Ковачев.

Управителят на фирмата Пламен Колев запозна кандидата за евродепутат с производствения цикъл, разказа за направените инвестиции в нова модерна техника и технологии, както и за бъдещите бизнес планове за разширяване на базата. Произвежданата продукция се изнася изцяло за Германия и е еталон за най-високо качество. Според него България се развива в правилна посока.

 

< Назад