23.05.2019

Андрей Ковачев: Европейската солидарност ни дава по-добра икономика, повече работни места и по-високи доходи

„Трябва да следваме европейския път, по който върви България, и да не правим експерименти и крачки назад. Европейската солидарност ни дава по-добра икономика, повече работни места, по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра градска среда. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Ковачев по време на предизборно събитие на ГЕРБ в парк „Овча купел“.

В събитието се включиха кандидатът за евродепутат Жечо Станков, народните представители Станислав Иванов, Анна Александрова и Тома Биков, общинските съветници Татяна Георгиева и Ботьо Ботев, кметът на район „Овча купел“ Христина Семерджиева, кметът на район „Връбница“ Младен Младенов, районният координатор на ГЕРБ-Нови Искър Светослав Тодоров.

„Кандидатите на ГЕРБ са експерти в своите области. Листата на партията е съставена от доказани специалисти, които знаят как да помагат на държавата“, добави Жечо Станков. Той благодари на районните кметове от ГЕРБ, които не спират в енергетиката да се борят са реализиране на различни проекти. Той добави, че кандидатите на ГЕРБ ще направят така, че средствата, идващи от Европа, да се реализират във всеки един квартал на страната.

„Тези избори ще определят посоката на България и Европа и всеки глас е важен за това накъде ще тръгнем и къде ще стигнем“, подчерта депутатът Тома Биков. Той допълни, че кандидатите за евродепутати от ГЕРБ знаят правилния път, по който да вървят, за да бъде България европейска държава.

Общинският съветник и координатор на ГЕРБ за 25 МИР Татяна Георгиева добави, че страната ни е в навечерието на европейски избори, от които зависи бъдещето на Европа и бъдещето на България. „В район Овча купел са реализирани множество проекти с европейско финансиране. Общината започва процедура за реставрация  на банята в Овча купел и на тази в Горна баня. Съвсем скоро и метрото ще може да обслужва гражданите на района“, уточни Георгиева. Тя отправи апел към присъстващите да вземат информирано решение, да отделят време на 26 май и да дадат своя глас, за да може да продължи реализирането на значими проекти във всеки район.

 

 

< Назад