14.05.2017

Министър на енергетиката Теменужка Петкова посети Търговище, където беше водач на листата на ПП ГЕРБ

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която беше водач на листата с народни представители на ПП ГЕРБ за 28 МИР, посети днес Търговище. Тя се срещна с народния представител д-р Венка Стоянова, кмета на общината д-р Дарин Димитров и областния управител Митко Стайков. Теменужка Петкова поздрави д-р Димитров  по случай празника на Търговище – 14 май и увери, че всички поети ангажименти ще бъдат изпълнени. Енергийният министър получи от народния представител д-р Венка Стоянова подарък – картина на църквата „Успение Богородично” в Търговище с пожелание за здраве и успехи.

По време на гостуването си в града министър Петкова откри състезанието по ръкопашен бой, което е етап от Държавното първенство на Българска Бодигард Федерация.

В края на визитата си Теменужка Петкова посети традиционния пролетен панаир в Търговище. Тя разгледа с интерес „Алеята на занаятите”, където своите произведения показват представители на Регионални занаятчийски камари от страната. Енергийният министър посети и търговското изложение в Художествената галерия „Никола Маринов”.

 

< Назад