14.09.2022

Д-р Иван Червенков в Куклен: ГЕРБ знае как да сложи край на експериментите на „Промяната“ и да поведе страната към стабилност

„Време е ГЕРБ отново да поеме управлението, защото се изморихме да си правят с нас експерименти. Знаем, че е нужно редовно правителство, което да се справи с хаоса и да поведе страната към икономическо стабилизиране”. С тези думи беше посрещнат в Куклен кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС за област Пловдив д-р Иван Червенков. При срещите си с хората от общината той бе придружаван от общинския ръководител Илия Димов и кметът на Куклен Мария Белчева.
В обновения център на общината д-р Червенков обсъди с жителите затруднената икономическа ситуация в страната и произтичащите от нея проблеми – висока инфлация, бързо стопяващи се доходи, високи цени на горивата, дървата и въглищата. По неговите думи прекият диалог с хората е много полезен и те трябва да бъдат чувани по-често.
От своя страна хората изтъкнаха, че изходът от усложнената обстановка в България е сред водещите предпоставки за връщане към нормалния жизнен стандарт, познат от управлението на правителствата на ГЕРБ и затова тези избори трябва да доведат до редовно правителство.
Д-р Червенков пък изтъкна, че сме на прага на избори и сега е моментът народът ни да се събуди и да вземе правилното решение, като сложи край на експериментите и избере професионалистите с опит, които ще поведат страната към сигурност и стабилност отново. С номер 24 за коалиция ГЕРБ – СДС –за тези, които знаят как да решават кризи, призова кандидатът за народен представител.

< Назад