20.12.2018

За осма поредна година евродепутатът Владимир Уручев и кметът на Смолян Николай Мелемов подариха коледен празник за 400 деца

За осма поредна година евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и кметът на Смолян Николай Мелемов подариха коледен празник за 400 деца със специални образователни потребности, деца от приемни семейства и техните приятели. Освен лакомства за малчуганите, раздадени от дядо Коледа и Снежанка, бе излъчен и спектакълът „Сливи за смет” на Центъра за изкуства „Родопите”.

„Изключително се радвам, че за пореден път мога да бъда част от тази 8-годишна традиция, на която да се съберат на едно място най-хубавата част от човечеството-децата. Поводът е да отпразнуваме един от най-светлите празници – Рождество Христово. Нека вашите усмивки да озарят тази зала, а Дядо Коледа да ви донесе подарък, който да ви напомня за този празник. Нека да вярваме в топлината и добротата, която в тези дни я има и да я разпространим през цялата година”, каза в поздрава си към присъстващите Уручев.

< Назад