24.03.2017

Водачът на листата на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев: Основното в посланията на ГЕРБ е истината

Единственият народен представител, който е провеждал приемни дни за граждани в Кула, е Владимир Тошев. Другите ни депутати не сме ги виждали тук, а на единия дори и името му не можахме да научим. Това споделиха жители на община Кула по време на срещата си с кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Видин.  В разговора взеха участие водачът на листата на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев, кандидатите за народни представители Теодора Стоянова и Емилиян Енчев, кметът на община Кула Владимир Владимиров и председателят на ОбС-Кула и общински ръководител на партията Димитър Георгиев.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ  представиха основните приоритети в управленската програма на партията за следващ управленски мандат. „Надявам се,че моите съграждани от Кула ще подкрепят ГЕРБ, защото всички ние виждаме как общината ни се променя, виждаме как кметът Владимир Владимиров среща разбиране и подкрепа, и води наистина градивен диалог с правителството на ГЕРБ”, заяви Теодора Стоянова. Тя подчерта, че е член на партия ГЕРБ от 2007г. и винаги е била горда от своя избор. „Това наистина е партията на младите. На нас не ни е необходимо да убеждаваме хората, че сме носители на промяната. Направеното от ГЕРБ се вижда и тук, в община Кула. Нека да продължим заедно”, призова своите съграждани кандидатът за народен представител от ГЕРБ Теодора Стоянова. Тя бе категорична, че като майка е изключително удовлетворена от подкрепата за семействата, която е приоритет в програмата на ГЕРБ. „Ние сме категорични, че най-важна е грижата за децата. Наш ангажимент е те да растат в сигурна и спокойна среда, като едновременно с това даваме възможност на родителите да се развиват и да израстват в професиите си”, посочи Стоянова.

Водачът на листата на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев подчерта, че основното в посланията на ГЕРБ е истината. „Заставаме пред вас с лицата си, с всичко, което сме направили до сега, с грешките, които сме допуснали. С една дума – с истината. Не чухте и няма да чуете от нас красиви обещания. Управленската ни програма е изготвена на базата на цифри и факти. Нашият екип отговори на всички въпроси за всяка секторна политика”, заяви Тошев. Според него опонентите на ГЕРБ бягат от отговори на неудобни за тях въпроси. „Така и не бе даден отговор кои ще са в екипа на Корнелия Нинова – „експертите”, които заградиха парламента при Орешарски или „специалистите”, които фалираха банките при Виденов. Те ли са промяната”, попита водачът на листата на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев.

< Назад