12.05.2019

Владислав Николов в с. Беглеж: Когато ГЕРБ управлява – еврофондовете работят и европейските пари влизат в регионите

„Изборите на 26 май са изключително важни както за България, така и за посоката, по която ще поеме Европа. Равносметката е ясна – ГЕРБ управлява – еврофондовете работят – европейските пари влизат в регионите. България е фактор на Балканите и достоен партньор в ЕС”, каза народният представител Владислав Николов. Той подчерта, че БСП бягат от европейската тема и залагат на скандали и интриги, за да изместят вниманието на хората от важните неща – бъдещето на България в Европа.

В подкрепа на думите му Петя Василева, общински ръководител на ГЕРБ, допълни, че ГЕРБ застава пред хората с реално свършена работа. „Кандидатите ни имат подготовката и знанията да се борят срещу двойните стандарти, срещу делението център-периферия, в името на българските интереси и авторитет в Европа.”, каза тя.

„Опитни хора, имащи ясна визия за европейския път на България, готови авторитетно да отстояват българските интереси и да предлагат работещи за цяла Европа идеи и решения – такава е листата на ГЕРБ и партиите, с които заедно се явяваме на изборите  за бъдещия Европарламент”. Така накратко общинският ръководител на ГЕРБ-Плевен Петя Василева представи в с. Беглеж кандидатите за евродепутати, водени от Мария Габриел. На срещага присъстваха и членовете на общинското ръководство на партията в Плевен Валентина Вълчанова и Христослав Михайлов. Те разговаряха с жителите на Беглеж за предстоящите избори и за новия състав на европейския парламент. На срещата присъства и кметът на селото Георги Данов.

В края на срещата бяха връчени членските карти на новоприетите членове на партията, избрали ГЕРБ като изразител на своята представа за успешно развитие на страната ни.

 

< Назад