19.03.2019

В Свищов искат Националната програма за енергийна ефективност да продължи, стана ясно по време на приемна на депутата Станислава Стоянова

Изключителен интерес към Националната програма за енергийна ефективност проявиха жителите на Свищов, които посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. В понеделник вечер, след срещите си по-рано с жители на селата Царевец и Българско Сливово, Стоянова проведе приемна за граждани и в Свищов.

9 многофамилни сгради в дунавския град са санирани със средства от Националната програма, а финансирането за други 17 жилищни блока е привлечено по ОПРР. „Положителният ефект от санирането е видим за всички, затова хората масово призовават да бъдат заделени още средства и Националната програма за енергийна ефективност да продължи“, коментира Станислава Стоянова.

Заедно с народния представител, по време на приемната в Свищов бе и председателят на Общинския съвет д-р Кристиян Кирилов, тъй като голяма част от поставяните въпроси са от местен характер. Освен местните теми, посетителите в приемната оцениха високо социалната политика на правителството, представиха свои идеи за развитието на различни сектори.

С народния представител пожела да се срещне и отец Христо - свещенослужител в свищовския Манастир "Покров Богородичен". „С огромна радост и изненада приех картината „Тайната вечеря", която отецът ми подари“, сподели Станислава Стоянова

 

 

 

< Назад