02.06.2018

В Деня на детето Владимир Уручев се срещна с отличени ученици

В Деня на детето евродепутатът Владимир Уручев се срещна с учениците Натали Данова и Момчил Колев от ОУ „Васил Левски” – Враца, завоювали призови места в национални олимпиади по гражданско образование. Четвъртокласичката Натали Данова, която бе отличена от Владимир Уручев за „Ученик на годината” в начален етап на основното образование, сподели своята признателност за високото отличие, с което бе удостоена и връчи плакет на българския евродепутат в знак на благодарност. „Това е от сърце и се надявам да Ви радва така, както Вие зарадвахте мен”, каза Натали Данова. Второкласникът Момчил Колев, заел трето място на националната олимпиада с проекта си за преработване на пластмаса, сподели своето виждане за това какви мерки могат да се вземат за опазване на околната среда – актуална тема на световно ниво.

Срещата бе инициирана от директора на училището г-н Румен Петков, който благодари за високите отличия, с които Владимир Уручев е удостоил учител и ученик от ОУ „Васил Левски” и изтъкна, че учебното заведение е иновативно, чийто възпитаници имат редица постижения на национално ниво.

На срещата присъстваха също родителите на учениците. Те изтъкнаха симбиозата между родители, учители, деца и ръководството на училището, благодарение на която децата растат сплотени и постигат високи резултати.

Евродепутатът Владимир Уручев им пожела да имат още много успехи, а също така и да запазят чистотата в сърцата си възможно най-дълго време.

Срещата се състоя в къщата музей на Баба Илийца в с. Челопек, Врачанско.

< Назад