24.10.2019

Томислав Дончев във Враца: Калин Каменов има моята подкрепа, най-доброто за града тепърва предстои

„Виждайки лицата ви съм спокоен, че Калин Каменов има цялата подкрепа, която му е нужна. Той има и моята и мога да гарантирам лично за качествата му. Убеден съм, че за Враца най-доброто тепърва предстои”. Това заяви Томислав Дончев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, пред предприемачи, лекари и граждани на Враца.

„Безспорно имате подкрепата на правителството, но не само вие. Всички общини я имат. Всички общини могат да се възползват от подкрепата на кабинета и европейските фондове. Ненавсякъде се получава по един и същи начин обаче. Освен подкрепа, освен подадена ръка, освен възможност за финансиране – трябва и опит, експертиза, екип. Това е най-трудната част“, добави Дончев.

Калин Каменов представи пред присъстващите листата с кандидати за общински съветници на ГЕРБ и най-важните задачи, за които ще работи екипът му в следващия управленски мандат – продължаване на инвестициите в инфраструктура, подпомагане на развитието на туризма с водоснабдяване на Врачанския Балкан, продължаване на модернизацията на градския транспорт, привличане на още инвеститори и осигуряване на повече работни места.

„Благодарение на съвместната ни работа Враца започна да се променя така както искахме всички. Благодаря ви, защото заедно показахме, че можем“, обърна се към присъстващите Калин Каменов. „През годините сте слушали достатъчно как трябва да се развива туризмът, как трябва да се оправят улиците, как трябва да се стимулира бизнесът. Разликата е, че сега се случва, а преди това е било само на думи“, добави Калин Каменов. Той бе категоричен, че след 27 октомври предстои още много работа за Враца и тя ще е възможна само с подкрепата на Общинския съвет. „С моите колеги общински съветници от ГЕРБ показахме, че можем да взимаме трудните решения за Враца, така че общината ни да се развива. Гарантирам, че ще продължим да си поставяме високи цели“, завърши Калин Каменов.

 

< Назад