18.05.2022

Томислав Дончев: Партия се справя добре, притеснявам се за държавата

„Устояхме на всички лъжи, манипулации и репресия. Щом след всички организирани атаки срещу нас успяхме отново да сме първа политическа сила, аз притеснение за партията нямам. Имам притеснения за държавата, защото ни управлява шайка шарлатани и авантюристи“. Това коментира народният представител и зам.-председател на ГЕРБ Томислав Дончев пред членове на партията по време на отчетно изборно събрание на ПП ГЕРБ-Габрово. Той посочи, че с всяко действие държавата повишава инфлацията и в България се очаква тя да стигне 20 процента, много повече от други държави. „Дълго време си мислех, че „промяната“ трябва да продължи, докато всеки един човек разбере какво се случи, но в тази все по-тежка ситуация за държавата и хората вече не съм убеден“, каза още Дончев.

Общинският ръководител Добромир Проданов отчете успехите на ГЕРБ-Габрово на избори през изминалите години, като на тях ГЕРБ се утвърждава като първа политическа сила в Габрово. Томислав Дончев потвърди, че резултатите на ГЕРБ в Габрово остават исторически и че това не е случайно, а е резултат от усилията и успехите на представителите на ГЕРБ в управлението в Габрово.

Областният координатор Цветомир Михов благодари на всички за работата и усилията за развитието на общината и призова за повече активност и срещи след отпадане на ограниченията заради Ковид.

< Назад