13.06.2019

Светлана Ангелова връчи приз за иновативен проект със социална насоченост по време на годишните награди на Business Lady

Заместник – председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ – Русе Светлана Ангелова връчи наградата в категорията „Мениджмънт“ за цялостен принос и успешна реализация на иновативен проект със социална ориентираност на управляващия директор на „Аркон консулт“ ООД Венета Димитрова.

„Всеки бизнес трябва да дава или да казва нещо ново на клиентите си, да съчетава в себе си полезност и информираност. Новаторските идеи изискват повече време, но си заслужават усилията, защото бизнесът трябва да има своята социална отговорност, да съчетава в себе си и възпитание в ценности“, каза Ангелова при удостояването на дружеството с приза.

 

Това стана по време на официалната церемония за връчване Годишните награди на списание и клуб Business Lady. Събитието се състоя вчера в известен столичен хотел.

 

Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

< Назад